Fashion
Home & Living
Mobiles & Electronics
Hobbies & Games
Cars & Property
Jobs & Services
Others

RM6,700

2003-2004 Proton Waja AUTO

RM6,700

Used

150,000km

Petronas UPM

Specifications

Transmission

Automatic

Manufactured Year

2003

Age of Car

18 years 0 months

Description

As salam Proton Waja Automatik utk dijual seadanya - Kereta boleh jalan - Geran hilang (owner masih ado) - Boleh tukar nama lps owner buat geran - Tahun dan mileage lebih kurang je tu, geran xde sy xbleh nk confirm. mileage nnt sy check - Kereta boleh terus ambil bawak balik kalau berani (klau area dekat, sy bleh gi hantar, jauh sori la bang segan lah) - Harga jualan penuh kalau buyer nak ambil terus tanpa repair apa2, RM6,000. RM4,000 masa ambil, balance RM2,000 lps tukar nama. - Harga RM6,700 termasuk tukar tayar empat (4) biji baru dan absorber std baru dan serbis biase2 (myk itam/myk gearbox/ekon). RM4,700 klau nk ambil bwk balik lps sy repair, dan balance RM2,000 lps tukar nama. - Absorber kong, tayar bunga ok tp dah lama - Keadaan body bumper dpn kesan gesel sikit - Keadaan cat overall 6.5/10 (body insyaAllah takde karat) - Sy nak offer siap cat baru (luar saje), tp takut kos tinggi n harga mahal pulak. - Enjin padan dgn usia, masih berfungsi baik Kereta ni owner dah hilangkan geran. Dah disuruh buat geran, tp slow usahanya. Jd sy nk dptkan buyer, dan paksa dia gi buat geran. Kereta ni kalau jual, akan digunakan utk byr wang yg beliau pinjam dari saya. Itu mungkin punca usahanya yg slow. Jadi, pembeli bleh amik kete dlu, dan bayaran utk ambil kete bwk balik, adalah spt berikut : • siap repair spt dinyatakan diatas, bayar RM4,700. balance RM2,000 lps siap tukar nama • seadanya tanpa repair, bayar RM4,000. balance RM2,000 lps siap tukar nama lpstu confirm ownernya bleh dipaksa buat geran, sbb sy xkan kcau dia dah. hahaha. owner berumur, perempuan. makcik la. bayaran RM2,000 tu lps tukar nama sbb itu amount yg sy nak bagi owner, dari hasil jualan kereta ni. kalau dia dpt habuan (dpt duit laa), sy escort siap dia gi jpj buat geran. kalau dia byk cekadak jgk, boleh membuatkan saya naik hangin. jd jgn risau. dah byr mesti pegi buat geran. klau dia dah set bila nak gi buat geran, blehlah buyer ejas utk dtg skali utk tukar nama dan bayar balance. biasanya pembeli mesti nak kurang harga. insyaAllah boleh. syaratnya tlg saya utk bagi proses jualbeli ni settle. sbb semua payment pada saya. owner ni igt sng agaknye nk jual klau xde geran ni. pening saya. tlg org pastu kita yg smpai gugur rambut mikir nak tlg dia pulak settlekan hal ni. tp sbb owner bkn lari atau mengelak dari saya, so sy tlg la dia. dah lama dlm 6 bulan dah sy pegang kete ni, parking je n tanya kenalan kut2 ada nk beli. xda rezeki so far. skrg dgn covid yg bingai ni xhabis2, nyusah habis smua org, sy pun terkesan. sy prefer pembeli area cyberjaya/putrajaya/serdang/kajang/sepang sbb senang utk semua pihak. jauh leceh nnt. sekian. bleh wasap O1922133O2. xde maso nak scam, jadi x usahlah nak ngato den scammer. owner ado hutang dgn den, dio xdo duit nk membaya, dan nk jual keto ni utk byr hutang. raso den nipu, x usah ekau nanyo nak memboli keto ni. den libeh dgn steering lock nnt. katokanlah den scam, bagi nombo plet kek pulis, skolip mato klua sgalo mcm detail keto. org bingai je buek jual boli keto pastu scam. klau puluh juta baloi la jugak. ni baru tak brapo sen yo pun. poning. hutang nak claim pun susah. kito pulak kono explain kek orang. mcm2.

Meet the seller

Farhan

@igr.revokulture
Joined 4 years ago
Very Responsive
Verified
Reviews for @igr.revokulture

3.7

(4)
@donnyaz2 years ago

X

@zoolhakeem4 years ago

Nice and friendly seller.... item in good condition,minor cosmetic look... most important thing... item function very good.... thx bro just come cod to my place,appreciate that.... and nice dealing with u,thanks

@4wheels544 years ago

Great seller to deal with! Prompt delivery! Item delivered as described Pleasant transaction!

Read all reviews

Hi, is this still available?

Is the price negotiable?

Can I see more photos?

RM