Cars & Property
Fashion
Home & Living
Electronics & Mobiles
Hobbies & Games
Jobs & Services
Others
Carousell logo

RM0

Agen Hartanah Part Time Diperlukan Di Shah Alam

RM0

New

Meetup

McDonald's / McCafé

Description

Posted

1 month ago

😍 INGIN MENJUAL RUMAH MAMPU MILIK? 😍 JOM JOIN SYARIKAT KAMI SEBAGAI EJEN HARTANAH!!! KOMISEN PASTI BESAR 🤩 100% BUMIPUTERA Hubungi : Encik Amir 017-6842836 www.wasap.my/60176842836/ejenhartanah PEJABAT DI SHAH ALAM, Selangor. Rumah dijual di kawasan Shah Alam, Klang, Telok Panglima Garang, Dengkil dan Salak Tinggi. . . Kami akan guide anda sehingga berjaya 💪 Nak buat secara sambilan pun boleh, tiada masalah. Jom join tanpa sebarang sijil diperlukan 🤩 Kami sedia membantu anda. . . . 5 RAHSIA MENARIK KERJAYA PERUNDING HARTANAH ============================== ✔️ Pendapatan tanpa sepadan. Yang baru start pun boleh menjual sehingga 5-10 buah rumah dgn pendapatan sehingga 20,000 sebulan tau ✔️ Tak perlu pengalaman dan sijil spm pun dah boleh. Nak jadi ejen hartanah ni xperlukan sijil atau pengalaman, kami xpandang semua tu. So peluang terbuka untuk semua orang. Yang xdpt keje ofis tu jgn sedihh ok ✔️ Pengalaman unik. Hari-hari anda akan sentiasa berbeza dan xterikat dengan rutin harian yang sama je. Bangun pagi sentiasa rasa semangat tau nak hadapi hari baru ✔️Masa fleksible. Anda xterikat dgn opis hour dan anda uruskan sendiri masa anda. Lebih byk masa untuk diri dan keluarga ✔️ Training berterusan dari kami untuk mengasah dan tingkatkan lagi skill diri anda. Jangan risauu xboleh dapat sales, kami guide sampai berjaya. Lagi2 dengan zaman sekarang ni, semua guna fb dan smartphone, kacang je . . Berminat? Jom hubungi kami Tekan link dibawah 👇 . . www.wasap.my/60176842836/ejenhartanah www.wasap.my/60176842836/ejenhartanah www.wasap.my/60176842836/ejenhartanah

Meet the seller

Encik Amir Abdullah

@amirmaju8
Joined 1 year ago
Mostly Responsive
Verified
No reviews for @amirmaju8

Reviews are given when a buyer or seller completes a deal. Chat with @amirmaju8 to find out more!

View profile

Hi, is this still available?

Is the price negotiable?

Can I see more photos?