Cars & Property
Fashion
Home & Living
Electronics & Mobiles
Hobbies & Games
Jobs & Services
Others
Carousell logo

RM0

PROTECTION

BUAT DUIT DENGAN BIGPAYπŸ˜€

RM0

New

Mailing

Kuala Langat

Description

Posted

1 month ago

*8 STEP MUDAH CARA BAGAIMANA UNTUK BUAT DUIT DENGAN BIGPAY?* . Baca, hadam dan ikut je step by step. Panjang tapi berbaloi. Saya dah buat ratusan ringgit setiap bulan dengan hanya minta rakan-rakan saya download benda percuma ni... πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ BigPay adalah pre-paid kad ala debit kad. Dan ianya dikawal selia oleh Bank Negara. Tahu siapa yang cipta kad ini? Tony Fernandes! Kenal? ☺ Katanya BigPay akan menjadi SANGAT BESAR dalam masa beberapa tahun lagi dan ini peluang kita untuk menjadi terawal untuk daftar 100% secara online dan PERCUMA RUGINYA SIAPA TAK SIGN UP BIGPAY... Tak perlu lagi kita bawa duit banyak-banyak dalam beg duit selepas ini. Dengan sekeping kad sahaja semua tempat kita boleh pergi dan berbelanja. Semua benda juga kita boleh beli dengan guna kad ini, makan di restoran pun beri je kad ini. Jika anda selalu travel ke luar negara risau dengan currency exchange tak perlu lagi risau. BigPay menawarkan rate yang rendah dan berbaloi kalau nak dibandingkan dengan yang lain. Baik kita ambil je peluang dan kemudahan yang disediakan untuk kita ni... Dan, kita juga bole jadikan ini sebagai bisnes sampingan dengan setiap orang sign up melalui referral code yang kita dapat bila kita daftar sebagai pengguna. Dalam hal ni, kita tak perlu nak risau. Tak adanya rugi malah keuntungan yang kita dapat. Dan ianya dari Tony Fernandes. TRUSTED BIG COMPANY! 😍 Yang sign up pun akan dapat keuntungan! Di bawah ini cara-cara sign up dengan betul. 7 step mudah je. Step By Step: Salin kod ini dahulu untuk dimasukkan di bahagian referral code: *6CDIFUYW8A* Guna kod ini, RM10 akan dimasukkan dalam kad BigPay anda. Step 1 Tekan link dibawah ini:

http://bigpay.link/referrals

Ingat! Jangan lupa masuk kod! Jangan lupa masuk kod diberi! : *6CDIFUYW8A* Step 2 Download apps dari Playstore / Appstore. Step 3 Complete kan registration. Untuk dapat extra RM10 dalam kad BigPay anda, wajib masuk kan referral code: *6CDIFUYW8A* Step 4. Kena upload IC atau Passport & Selfie untuk verify. Oklah! Sebab kita tak perlu nak ke bank buat kad ini. Selfie je... ☺ Step 5. Complete semua detail dan submit. Step 6. Lepas submit, tunggu pihak BigPay verify detail kita. Biasa dalam 24 ke 48 jam. Jangan risau, kalau ok akan dapat nofication nanti. Step 7 Topup RM20 untuk complete kan submission, bagi bolehkan kad BigPay dihantar ke rumah. Transfer guna online banking je. Sebaik anda active kan kad, RM20 tersebut akan dikreditkan semula ke dalam kad/apps BigPay anda nanti. Maksudnya kad ini memang diberikan percuma je! 😍 Jika anda masukkan referral kod di atas, secara automatik anda akan dihadiahkan dengan RM10 extra. Jadi dalam kad anda nanti akan ada RM30! Untung jugak tu... 😍 Dan selepas itu boleh check status kad itu dalam perjalanan ke rumah. Bila dah sampai boleh terus guna! 😍 Kad ini siap berlogo MasterCard tau. Satu dunia boleh guna... Ambil peluang ini jangan ketinggalan. STEP 8 (CARA BUAT DUIT) Apabila kad anda sampai, anda perlu activate kad tersebut di Apps BigPay anda. Jangan lupa Kod RM10 anda ini *6CDIFUYW8A* Jom kutip RM10 berkali-kali....

Meet the seller

@fitrirhz
Joined 4 months ago
Not Responsive
Verified
No reviews for @fitrirhz

Reviews are given when a buyer or seller completes a deal. Chat with @fitrirhz to find out more!

View profile

No ratings yet

Hi, is this still available?

Is the price negotiable?

Can I see more photos?

Mudah.my
Sdn Bhd [200701024583 (782603-V)]
a Carousell Group company

Help Centre

Contact Us

Press

Jobs

Advertise with Us

Terms

Privacy

Carousell AustraliaCarousell CanadaCarousell Hong KongCarousell IndonesiaCarousell MalaysiaCarousell New ZealandCarousell PhilippinesCarousell SingaporeCarousell Taiwan
,