Fashion
Home & Living
Mobiles & Electronics
Hobbies & Games
Cars & Property
Jobs & Services
Others

azharproton

No reviews

RM32,800

KERETA PROTON | PROTON SAGA | PROTON PERSONA | PROTON IRIZ | PROTON EXORA | PROTON X70| SKIM GRADUAN | SKIM PELAJAR | DUIT MUKA

Contact Seller

Alert icon

Sorry, message failed to send, try resending it.

Hi, is this still available?

Is the price negotiable?

Can I see more photos?

icon
Kuala Lumpur
icon
New
KERETA PROTON | PROTON SAGA | PROTON PERSONA | PROTON IRIZ | PROTON EXORA | PROTON X70| SKIM GRADUAN | SKIM PELAJAR | DUIT MUKA . . Ramai je yg nak pakai kereta proton baru, tambah-tambah lagi nak pakai untuk Hari Raya, memang tinggi la permintaan utk kereta proton. TAPI......??? . . ◾Tak tahu nak contact siapa , walaupun ada duit muka 10% ◾Duit muka ada, tapi kurang 10% ◾Bajet duit muka ciput sangat ◾Tak ada bajet utk duit muka yang standard Jangan risau❗ Saya sedia membantu....ANDA PERLU BERTINDAK SEKARANG ------> Jom klik➖ http://azharproton.wasap.my . Nak Booking bagi je dokumen . . Ramai abang dah bantu custormer memiliki kereta proton. KORANG BILA LAGI❓ Jangan Malu & Segan...utk bertindak sekarang . . "KALAU TAK DIPECAHKAN RUYUNG , MANA NAK DAPATKAN SAGUNYA" . . Betul tak? WHATSAPP LINK | nak tempah & pertanyaan wasap je ---->> http://azharproton.wasap.my Jom dapatkan sekarang ◾SAGA◾IRIZ◾PERSONA◾EXORA◾X70 Kereta proton baru pilihan anda semua. RAMAI | Dalam 10 tahun ni, ramai dah abang bantu custormer dari pelbagai lokasi memiliki kereta proton. . . . AZHAR PROTON | Kenapa perlu hubungi Azhar Proton??? TESTIMONI | Mempunyai pelbagai koleksi testimoni berkualiti ditulis sendiri oleh custormer di ruang komen dan post EF-B mereka sendiri. RESPON PANTAS | Whatsapp je, dengan pantas abg respon, dan berikan penerangan yg lengkap utk maklumat kereta pilihan anda. . . TAK SEMPAT | Ramai tak sempat nak datang showroom❗utk dapatkan keterangan lanjut. Boleh je hubungi melalui whatsapp --->>> http://azharproton.wasap.my --->>> http://azharproton.wasap.my --->>> http://azharproton.wasap.my BOOKING | Tak perlu bayar booking pun. Setuju nak tempah kereta proton, bagi je dokumen lengkap...wasap/email . Loan akan abang uruskan dengan bank. FULL LOAN | Takda bajet duit muka , Full Loan ada disediakan. NAK AMBIL KERETA | Tak ada masa nak ambil kereta di showroom. JANGAN RISAU❗kereta anda akan dihantar ke Pejabat atau Rumah atau Lokasi yg dipersetujui. LEPASAN GRADUAN |Skim Graduan ada disediakan dengan tawaran pinjaman 100% tanpa gurantor. Abang ada 2 cara 🚗 cara 1 tak boleh , kita guna cara kedua😊😊😊. ◾10 Hadiah penghargaan percuma disediakan + Petrol + Tinted Siap pasang Kalau berminat mcm mana? NAK BOOKING & HANTAR DOKUMEN | Klik link dibawah je dan hantarkan dokumen ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ http://azharproton.wasap.my http://azharproton.wasap.my http://azharproton.wasap.my KALAU NAK TENGOK HARGA KERETA MACAM MANA? ni..ha boleh tengok dulu harga kereta proton tanpa Insuran. ◾PROTON SAGA 1.3 Standard Manual RM32,800 Standard Auto RM35,800 Premium Auto RM39,800 ➡➡➡Jom klik http://azharproton.wasap.my ◾PROTON PERSONA 1.6 Standard Manual RM42,600 Standard Auto RM44,600 Executive Auto RM49,600 Premium Auto RM54,600 ➡➡➡Jom klik, http://azharproton.wasap.my ◾PROTON IRIZ 1.3 & 1.6 Standard 1.3 Manual RM36,700 Standard 1.3 Auto RM39,700 Executive 1.3 Auto RM44,700 Executive 1.6 Auto RM46,700 Premium 1.6 Auto RM50,700 ➡➡➡Jom klik, http://azharproton.wasap.my ◾PROTON X70 1.8 TGDI Standard 2WD 1.8 Auto RM99,800 Executive 2WD 1.8 Auto RM109,800 Executive AWD 1.8 Auto RM115,800 Premium 2WD 1.8 Auto RM123,800 ➡➡➡Jom klik, http://azharproton.wasap.my ◾PROTON EXORA 1.6 TURBO Executive Auto RM59,800 Premium Auto RM66,800 ➡➡➡Jom klik, http://azharproton.wasap.my JOM TEMPAH SEKARANG❗ dan jadi sebahagian dari mereka yang memiliki kereta proton seterusnya menjadikan kereta proton pilihan nombor 1 anda & keluarga. ------> Jom klik➖ http://azharproton.wasap.my ------> Jom klik➖ http://azharproton.wasap.my ------> Jom klik➖ http://azharproton.wasap.my . #HiProton #azharproton #protoncars #proton #promosiproton #diskaunproton #belikereta #protononline #protonsaga #protoniriz #protonpersona #protonertiga #protonexora #protonpreve #protonx70
7 months ago In Cars for Sale
Ask your seller for delivery. Stay safe at home.
icon
Dealer
icon
Manual
icon
Sedan

Listed by azharproton

Not Responsive

Verified

Check seller profile