Fashion
Home & Living
Mobiles & Electronics
Hobbies & Games
Cars & Property
Jobs & Services
Others

RM50

KERETA SEWA PAKSU...sewa mingguan murah murah murah....cepat call lambat wasap ok

icon
TM Exchange TTDI
icon
Mailing · Meetup
icon
New
KERETA SEWA PAKSU Nak bagi diskaun hebat pada customer yg nak sewa mingguan tu..... call (call wasap pun ok)sekarang kalau nak cepat dan urgent dan dapatkan diskaun hebat tu (deal & lock). Kalau wasap tu kurang la diskaun nya....ramai yg tak jadi deal. Kereta-kereta diskaun hebat ni Kancil Axia Myvi Bezza Alza biashe biashe Saga flx jimat minyak Persona handling sedap Exora turbo power hebat Kereta2 mewah lain ada jugak diskaun nya. Mercedes-Benz Vellfire Camry Etc(call tanya kereta lain) Cepat call/wasap o17-6876375
9 months ago In Vehicle Rentals
Ask your seller for delivery. Stay safe at home.

Listed by paksuzed

Very Responsive

Verified

Check seller profile

Reviews for paksuzed

Not genuine customer make offer and gone