Cars & Property
Fashion
Home & Living
Electronics & Mobiles
Hobbies & Games
Jobs & Services
Others
Carousell logo

RM2,000

Sub ejen insuran

RM2,000

New

Meetup

Prudential Building, Damansara Intan

Description

Posted

1 month ago

Amacam income korang lepas PKP ni? Income naik ke menurun? Kalau korang dah buntu tak tahu nak buat apa untuk tambah income. . Korang cuma perlukan handphone dan internet. Mudah kan? kerja dari rumah pun boleh. . Pak Syed membuka peluang perniagaan kepada sesiapa yang berminat untuk menjadi sub-agen insuran under Kurnia, Etiqa, Zurich, Lonpac, Prudential BSN Takaful. . Sekiranya anda seorang yang amanah dan meminati extra income, anda sangat dialu-alukan untuk menyertai kami. . Dengan prospek pasaran yang sangat luas disekeliling anda, kami percaya anda boleh mendapat extra income yang banyak dengan menjadi agen insuran under kami walaupun part-time. Apa Faedahnya Jadi Sub Ejen Insuran Ni? =============================== - Anda dapat komisyen sebanyak 5% dari harga insuran bagi setiap case. - Anda tidak perlu ke JPJ untuk urusan roadtax, semuanya akan dilakukan oleh kami - Anda tidak perlu menghantar roadtax kerana kami akan melakukan untuk anda - Anda tranfer harga selepas komisyen. Tidak ada masalah kena tunggu hujung bulan untuk komisyen. - Anda tidak perlu pening dengan CPD Hour - Takde target. Suka hati anda lah nak buat berapa. - Anda tidak perlu mengambil peperiksaan ‘Pre Contract Examination for Insurance Agents‘ (PCEIA). - Anda juga tidak memerlukan peperiksaan Takaful Basic Examination (TBE). - Anda tidak perlu register dengan syarikat insuran/takaful am - Tidak ada apa-apa bayaran selain fee pendaftaran RM50. Fee ini cuma sekali seumur hidup. - Selepas disahkan pendaftaran anda terus boleh berbisnes. - Sales support 24×7, kecuali waktu solat & tidur. . Macam mana nak daftar? Klik link dibawah ni: .

https://syedmohdmuhaimin.com/cara-permohonan-menjadi-sub-ejen-insurans-dan-takaful-kenderaan-kereta-motorsikal/

Meet the seller

Muhaimin Alias

@muhaiminalias
Joined 3 years ago
Not Responsive
Verified
Reviews for @muhaiminalias

5.0

(6)
@amgshoppe3 years ago

Keep sharing the good thing

@amgshoppe3 years ago

Tempat lain takde jual produk/servis ni. keep it up!

@amgshoppe3 years ago

Terima kasih bro

Read all reviews

Hi, is this still available?

Is the price negotiable?

Can I see more photos?