Fashion
Home & Living
Mobiles & Electronics
Hobbies & Games
Cars & Property
Jobs & Services
Others

RM5,000

Toyota corolla SE 4agze 1.6

RM5,000

Used

PETRONAS Station

Specifications

Transmission

Manual

Description

body - kne cat blk power stering - ade bocor (dah tukar pump masih bocor,mayb hose or piping) cluth - kne buat blk carpet sunroof kne buat blk radio ade, tp x bunyi x brape nk kluar,maybe wiring problem. adjustble 4biji,depan tien, belakang x ingt brand ape. extractor custom , piping 2.5inch,ekzoz super dragger (klu x silap) seat levin depan sport rim thailand aircond sejuk, baru tukar compressor n piping pintu 4 biji power windows ,cuma power lock kne buat blk. geran ada, roadtax hidup. yang lain xde ape dah..cuma kereta kdg2 xbleh start, bateri baru, maybe starter,dah ade brg x tukar lg. jual seadanya , xde tempat nak simpan,cadang nk restore sket2,tp masa x mengizin kn, tuan tanah bising hehe,. mmg nk lepas jer kereta ni,klu sape beli nk jual part bleh lg untung rasa nyer.

Meet the seller

@walking86
Joined 4 years ago
Very Responsive
Verified
Reviews for @walking86

5.0

(16)
@fizree_shah091 month ago

seller trusted & terbaik 👍🏿 Terima kasih

Original Aladdin Pro

RM30

@fali.m2 months ago

trusted seller, item sold in good condition thank you

*KIT*CALIBURN G BY UWELL STARTER KIT ORIGINAL

RM50

@ammarnizam3 months ago

barang padu bang 💯🔥

Casio G-Shock x Nissan GT-R DW-6900 GTR 2020 Limited Edition (JAPAN SET

RM1,200

Read all reviews
5.0
(16 reviews)