Cars & Property
Fashion
Home & Living
Electronics & Mobiles
Hobbies & Games
Jobs & Services
Others
Carousell logo
Avatar

TFT Thrift & Preloved

@twofriendstreasure

4.5

(46)

Kuala Lumpur Β Β βˆ™Β Β  Joined 3y 7m

Verified

Come Visit My Carousell ✌🏼 Selling Preloved and Thrift Items All Prices are negotiable🎰 Follow & Keep Supporting 🌈 πŸ‘•πŸ‘–πŸ‘ŸπŸŽ’

Reviews

4.47

(46 Reviews)

1

2

2

  • Avatar
    hazmiii review from seller βˆ™ 1 year ago
    Fast and decisive

    Fast and decisive

    Fast deal πŸ’¨πŸ’¨and great πŸ‘πŸ»

  • Avatar
    nazarudin_ms review from buyer βˆ™ 1 year ago
    Amazing chat

    Amazing chat

    Great seller to deal with πŸ‘ πŸ‘πŸ‘

    G Shock DW 5600 BBM

    RM180

  • Avatar
    bryanyoon review from seller βˆ™ 1 year ago

    Nice guy and easy to deal with

  • Avatar
    hellyaa review from buyer βˆ™ 2 years ago

    Best buyer n so kind person 😊 Thanks alot for giving me free πŸ™ Semoga awak Di murah kan rezeki πŸ™πŸ™

    Mini Tokol Branded

    RM0

  • Avatar
    nd000 review from buyer βˆ™ 2 years ago
    Amazing chat

    Amazing chat

    Murahhhhh πŸ”₯

    Vans Longsleeve

    RM30

  • Avatar
    secrethome.my review from buyer βˆ™ 2 years ago

    good seller

    Combo Tshirt

    RM200

  • Avatar
    heythereivy review from seller βˆ™ 2 years ago

    Dah make offer and bagi account utk deal, tiba tiba diam dan seen je, joy buyer β˜ΉοΈπŸ‘πŸ»

  • Avatar
    jedi97 review from seller βˆ™ 2 years ago

    deal minta simpankan barang..last2 diam hilang dari radar..org nk niaga dik bukan nak main2

  • Avatar
    akibudiwira review from seller βˆ™ 2 years ago
    Easygoing buyer

    Easygoing buyer

    Great & steady buyer πŸ‘πŸΌ

  • Avatar
    anbthrift.my review from seller βˆ™ 2 years ago
    Easygoing buyer

    Easygoing buyer

    Easy deal fast payment πŸ”₯

  • Avatar
    bundle_thor review from seller βˆ™ 2 years ago

    buyer terbaik..

  • Avatar
    sato93 review from seller βˆ™ 2 years ago

    🌟🌟🌟

  • Avatar
    sato93 review from seller βˆ™ 2 years ago

    Good buyer πŸ‘πŸ»

  • Avatar
    lamqikazarrr review from buyer βˆ™ 2 years ago

    True sellerπŸ‘,overall okay je brg cun and hrga pun steal siap dpt freegift hehe thank youπŸ’›

    Combo Xlarge & Billie Eilish Murakami

    RM110

  • Avatar
    street_araleee review from buyer βˆ™ 2 years ago

    owner baik siap dpt free gift

    Uniqlo Women Stand Collar Blouson Windbreaker

    RM25

  • Avatar
    aakim18 review from buyer βˆ™ 2 years ago

    Condition oky tq seller

    Vintage Nike Wallet

    RM30

  • Avatar
    aakim18 review from buyer βˆ™ 2 years ago

    Seller tak balas chat lepas bgtau ada defectπŸ₯Ί tp insya-allah seller ni oky je. Mungkin dia ada problem kot

    Vintage 1996 XLarge Pullover Hoodie

    RM70

    twofriendstreasure Clock Icon 2 years ago

    Okay bro tq utk feedback, buyer ni okay but bro bila lepas buat offer jgn sidai seller lama lama, or buat org tertunggu. Kalau belum ada duit bro jgn make offer tau. Will rating buyer sama dgn dia rating saya. Mcm mana bro sidai saya lagi lama dri saya sidai bro πŸ™πŸ» and make a negotiation jgn lowball sgt . Defect yg pada hoodie tu pun tak menjejaskan pemakaian. And harga yg bro dpt jauh lagi murah dri apa yg saya tulis pada feed. Stay safe Assalamualaikum

  • Avatar
    wakstore review from buyer βˆ™ 2 years ago

    seller terbaik...suggested

    Uniqlo Kaws Sesame Street Hoodie

    RM30

  • Avatar
    heikki.ms review from buyer βˆ™ 2 years ago

    Fast delivery and very good seller to deal with 🀩

    West Coast Chopper

    RM40

  • Avatar
    subjectzero__ review from seller βˆ™ 2 years ago

    Fast payment easy to deal

Mudah.my
Sdn Bhd [200701024583 (782603-V)]
a Carousell Group company

Help Centre

Contact Us

Press

Sustainability

Jobs

Advertise with Us

Terms

Privacy

Carousell AustraliaCarousell CanadaCarousell Hong KongCarousell IndonesiaCarousell MalaysiaCarousell New ZealandCarousell PhilippinesCarousell SingaporeCarousell Taiwan